Bizi takip edin
Dil Seçimi :

Kekik yaprağı

  • Botanik Adı
    Thymus vulgaris
  • Yetistirildigi Yerler
    %100 Yerli mahsuldür
  • Püf Noktası
    Kekiğin eklendiği her yemekle uyum sağlamak gibi bir özelliği var. En iyi eşlikçileri de sarımsak ve zeytinyağı. Balık ve deniz ürünleriyle mükemmel uyum sağlar. Dana, kuzu, kuzu ve tavuk eti için vazgeçilmez bir baharattır. Yahni ve güveçlere de eklendiğinde lezzet bütünlüğü sağlar. Soslar için de önemlidir. Kavrularak yapılan sebze yemeklerine lezzet katar.
  • 60gr
Bağdat Hakkında
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam